کسب درآمد از اشتراک ویدیو

متخصصان آکادمی مغز و اعصاب امریکا اعلام کردند؛ مصرف قهوه خطر پیشرفت بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد.
محققان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا در یک مطالعه تازه به این نتیجه رسیدند که قهوه باعث کاهش ریسک پیشرفت پارکینسون حتی در افرادی می‌شود که از نظر ژنتیکی به این بیماری مبتلا خواهند شد. در این بررسی ۱۸۸ بیمار مبتلا به پارکینسون و ۱۸۰ شرکت کننده سالم مورد آزمایش قرار گرفتند و متخصصان مقدار کافئین در خون آنها را مقایسه کردند. در نهایت مشخص شد که در بدن افراد مبتلا به پارکینسون، مقدار کافئین ۷۶ درصد کمتر از افراد سالم بوده است. همچنین افرادی که ژن این بیماری در آنها دچار تغییر شده بود دو بار کمتر کافئین در مقایسه با افرادی که مبتلا به پارکینسون نبودند مصرف کردند. به گزارش اسپوتنیک، نشریه «یورک آلرت» در گزارشی در این باره آورده است البته محققان هنوز نمی‌توانند با اطمینان کامل بگویند که قهوه به افراد کمک می‌کند تا به این بیماری ژنتیکی مبتلا نشوند و لذا باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، هرچند نتایج آزمایشات کنونی امیدوارکننده است.
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
ادامه مطلب
فشار خون بالا در بدن بسیار خطرناک و مرگبار است به همین دلیل باید با پیروی از برنامه ...ادامه مطلب
افراد برای بیدار ماندن در شب نیاز به مراقبت هایی غذایی ویژه ای در طول روز دارند. ادامه مطلب
بررسی‌ها نشان داده ریش ریش‌های داخلی پوست موز یکی از مفیدترین قسمت‌های این میوه محسوب می‌شود. ادامه مطلب
خوردن موز در وعده صبح شادی را برایتان به ارمغان می آورد. ادامه مطلب


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب