عطر زنانه 9

سلیاک یک بیماری گوارشی وراثتی است که در اثر حساسیت به پروتئینی به نام گلوتن ایجاد می شود.
متخصص تغذیه یزد با بیان اینکه فرد مبتلا به بیماری سلیاک، زمانی که گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و چاودار وجود دارد) دریافت می کند، سیستم ایمنی او فعال می شود و به سلول های روده حمله می کند، گفت: این امر منجر به آسیب سطح جذبی روده می شود و در نتیجه بدن قادر نخواهد بود مواد مغذی مانند چربی، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی را جذب کند.با بیماری سلیاک آشنا شوید نجارزاده افزود: سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که در طول عمر همراه فرد مبتلاست و منجر به عدم تحمل گلوتن می شود. متخصص تغذیه علائم بیماری را سوء جذب ناشی از آسیب روده باریک، کم خونی، اسهال مزمن، درد شکم، اختلال رشد، خستگی، تهوع، سردرد، نفخ، یبوست، زخم های دهانی، ریزش مو عنوان کرد و گفت: روشهای تشخیص بیماری نیز ازطریق آزمایش خون و نمونه برداری از روده انجام می گیرد. نجارزاده افزود: بعد از تشخیص بیماری، تنها درمان بیماری سلیاک پیروی از رژیم فاقد گلوتن در تمام طول عمر است، این افراد باید از مصرف غذاهای حاوی گندم، جو و جو دوسر مانند نان پرهیز کنند و نان های ذرت و نان هایی با آرد سیب زمینی را به جای نان های معمولی مصرف کنند.  
0 0
نویسنده : کلاکت
تاریخ ارسال : 1399/07/19 00:12:35

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 277
ادامه مطلب 333
ادامه مطلب 1021
ادامه مطلب 264
ادامه مطلب 287
ادامه مطلب 226
ادامه مطلب 238
ادامه مطلب 239
ادامه مطلب 241
ادامه مطلب 236
ادامه مطلب 219
ادامه مطلب 250