با سه غذای محلی استان‌های هرمزگان، کرمانشاه و گیلان آشنا شوید.
سفر به مناطق مختلف ایران، هیجان و لذت‌های خاص خودش را دارد اما وقتی با امتحان غذا‌های محلی همراه شود، بیش از پیش خاطره‌انگیز می‌شود. در سفر به استان‌ها و شهر‌های مختلف ایران نباید از این بخش خوشمزه سفر غافل شد. مهیاوه (هرمزگان) با سفر به استان هرمزگان در کنار بازدید از جاذبه‌های بی‌شمار آن، خوردن غذا‌های معروف و محلی این استان را از دست ندهید. از پرطرفدارترین غذا‌های محلی استان هرمزگان می‌توان از مهیاوه یا مهوه نام برد. این غذا آبکی، تیره‌رنگ، شور و تند است که آن را از مخلوط یک نوع ماهی ریز به نام متوتا، خندل (نوعی خردل)، گشنیز و رازیانه درست می‌کنند و با نان یا همراه با غذا‌های دیگر می‌خورند. غذایی خوش ‌آب و رنگ که بسیار مقوی (دارای کلسیم و فسفر) و اشتهاآور است.   فسنجان پرطرفدار گیلان   دنده‌کباب (کرمانشاه) یکی از قدیمی‌ترین و نام‌آشناترین غذا‌های کرمانشاه است. کبابی که شهرت جهانی دارد و در فهرست میراث ناملموس ملی نیز به ثبت رسیده است. دنده‌کباب اصیل کرمانشاهی از گوشت دنده گوسفند، رب‌گوجه، زعفران و ادویه تهیه می‌شود. پختن این غذای محلی، مهارت‌های خاص خود را می‌خواهد و تهیه آن کار هر کسی نیست.   فسنجان پرطرفدار گیلان   اناربیج (گیلان) استان گیلان، از مناطقی است که تنوع غذایی زیادی دارد. غذا‌های محلی در بین مسافران محبوبیت زیادی دارند. اناربیج (سبزی فسنجان) یکی از خورش‌های معروف و پرطرفدار گیلان است. این خورش، نوعی فسنجان تابستانی است.   فسنجان پرطرفدار گیلان   فسنجان، غذای گرمی است که در تابستان چندان طرفدار ندارد اما از آن‌جا که غذای سنتی گیلانی‌ها به‌شمار می‌رود، مردم این خطه با اضافه‌کردن مقداری سبزی، آن را به غذایی تابستانی تبدیل کرده‌اند. این غذای فوق‌العاده به همراه باقالی‌قاتق و زیتون پرورده، استفاده می‌شود.  
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب