فهرست غذا‌های حساسیت زا را بخوانید.
 آلرژی غذایی، یک واکنش غیر طبیعی بدن به یک ماده غذایی خاص است که با شناخت این مواد غذایی می‌توان به راحتی از آن‌ها اجتناب کرد و از عوارض جدی آن پیشگیری کنید. همان‌طور که می‌دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش‌های آلرژیک در افراد می‌شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آن‌ها اجتناب کرد، زیرا رعایت نکردن، باعث رفتن به کما و حتی مرگ می‌شود.      غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     مواد غذایی حساسیت‌زا   گندم   گندم در انواع غذا‌ها از قبیل نان، غلات و پیتزا، حتی در کچاپ و بستنی نیز یافت می‌شود و می‌تواند باعث درماتیت، التهاب مجاری تنفسی و آنافیلاکسی شود.     غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     تخم مرغ   تخم مرغ علت اصلی خارش پوست (نوعی از آلرژی پوستی) در کودکان است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ محرک اولیه آن به شمار می‌رود، اگرچه آلرژی به زرده تخم مرغ نیز غیر معمول نیست. بیشتر کودکان در سن پنج سالگی از حساسیت تخم مرغ رنج می‌برند. توجه داشته باشید که آلرژی‌های شدید به تخم مرغ می‌تواند باعث کهیر، دشواری تنفس و گاهی حتی شوک شوند؛ بنابراین بهتر است کسانی که حساسیت دارند، به طور کلی از مصرف تخم مرغ صرف نظر کنند.     غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     آجیل‌ها   آجیل‌هایی مثل بادام، پسته، آجیل برزیلی، گردو، بادام هندی و فندق یکی از علل اصلی واکنش‌های آنافیلاکتیک، در همه آلرژی‌های غذایی هستند. آجیل‌ها به عنوان چاشنی یا جزء اصلی در غذا‌ها استفاده می‌شود.   ماهی   آلرژی به ماهی در افراد مبتلا، عمدتا بزرگسالان تا آخر عمر باقی می‌ماند و علائمی مانند خارش، درماتیت، دشواری در تنفس را ایجاد می‌کند.   شیر   شیر، یکی از عوامل اصلی آلرژی در کودکان است، اگر چه علت اصلی آلرژی‌های غذایی نامشخص است اما از سن ۳ سالگی حساسیت در کودکان کاهش می‌یابد. شیر گاو عامل اصلی آلرژی به شیر است اما شیر حیوانات دیگری مثل بز و گوسفند نیز می‌تواند منجر به واکنش‌هایی نظیر کهیر، استفراغ و دیگر مشکلات هاضمه در عرض چند دقیقه یا ساعت شود.     غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     بادام زمینی   در حالی که برخی علائم آلرژی به بادام زمینی ملایم است، مانند آبریزش بینی و خارش، اما می‌تواند منجر به مسدود شدن راه تنفسی و غش شود که یکی از عوامل عمده واکنش‌های شدید آلرژیک در کودکان و بزرگسالان است. افرادی که آلرژی شدیدی دارند، علائم را به سادگی با بوی بادام زمینی یا با لمس آن تجربه می‌کنند.     غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     سویا   آلرژی سویا معمولا کودکان نوپا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اگرچه آلرژی در بسیاری کودکان، از سن دو سالگی بیشتر می‌شود.     غذاهای حساسیت‌‌‌زا کدامند؟     افراد مبتلا به آلرژی باید از استفاده محصولات غذایی و مواد غذایی حاوی سویا، شامل سس سویا، شیر سویا و برخی از شیرینی‌های پخته‌شده خودداری کنند، در غیر این صورت دچار بی‌حالی، گرفتگی بینی، زخم‌های دهان، التهاب و خارش می‌شوند.    
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/07/25 19:15:37

پست های مشابه
یک متخصص دندان گفت: افراد حتما از حرکات افقی، عمودی و در نهایت حرکات دورانی برای شستن دندان ... ادامه مطلب 17
رژیم غذایی سوپ کلم یک رژیم لاغری کوتاه مدت است اما دنبال کردن این برنامه برای مدت طولانی ... ادامه مطلب 26
محققان آمریکایی معتقدند کمبود ویتامین B۱۲ در بروز وزوز گوش نقش اساسی دارد. ادامه مطلب 21
اگربه دنبال راهکار‌های ساده و عملی برایدفع سنگ کلیه می‌گردید، این مطلب را بخوانید. ادامه مطلب 32
رئیس انجمن تغذیه ایران : افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شده‌اند، بهتر است عصر‌ها ... ادامه مطلب 41
روش‌های ساده‌ای برای کنترل اضطراب و حمله عصبی وجود دارد که ما در این مطلب سعی کرده ایم ... ادامه مطلب 40
ماهی خوردن موجب تثبیت ریتم قلب می‌شود. ادامه مطلب 50
اگر از چربی‌هایی که زیر پوستتان جا خوش کرده اند خسته شده‌اید و می‌خواهید خوش اندام‌تر شوید، باید ... ادامه مطلب 47
یک متخصص تغذیه با اشاره به عوامل مؤثر در بروز فشار خون بالا، گفت: اصلاح سبک تغذیه در ... ادامه مطلب 36
تقویت ایمنی بدن، یکی از روش‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا است که همواره متخصصین تغذیه بر آن ... ادامه مطلب 42
ی افراد بر اثر خوردن ماهی همراه با ماست و دوغ سردی‌شان می‌کند، ولی بعضی دیگر دچار هیچ ... ادامه مطلب 42
با سرعت گرفتن شیوع ویروس کرونا در ده ماه گذشته، طرح محدودیت‌های کرونایی بکار گرفته شد تا با ... ادامه مطلب 44