در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی پوست هندوانه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  ترشی پوست هندوانه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. مواد لازم: پوست هندوانه: ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو
نمک ساده: ۱/۴ پیمانه
آب: ۴ پیمانه
شکر سفید: ۲ پیمانه
سرکه سفید: ۱ پیمانه
چوب دارچین: ۱ قاشق غذاخوری (شکسته)
میخک خرد نشده: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
لیمو: ۱/۲ یک عدد، برش‌های نازک
گزینه اختیاری: سبزیجات رنگی یا میوه رنگی به میزان کم بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ترشی خیار و پیاز ورقه شده
طرز تهیه: ۱. پوست سبز بیرونی و بخش‌های صورتی رنگ داخل هندوانه را با چاقوی تیز جدا کرده و دور بریزید. بخش اعظم پوست هندوانه را قسمت سفید تشکیل می‌دهد پس نگران دور ریزی نباشید. ۲. تکه‌های پوست هندوانه را به شکل مربع‌های دو تا سه سانتی درآورید تا به اندازه ۷ پیمانه شود. ۳. این پوست هندوانه‌های خرد شده را داخل یک قابلمه بزرگ همراه با نمک و ۳ پیمانه آب بریزید. در صورت نیاز آب بیشتری به آن اضافه کنید تا روی قطعات پوست هندوانه را بپوشاند. این مخلوط را بگذارید یک شب تا صبح بماند تا پوست هندوانه حسابی خیس بخورد. ۴. صبح هنگام پوست هندوانه را داخل آبکش ریخته و بشویید. ۵. پوست‌ها را داخل ماهیتابه گود یا قابلمه ریخته و روی آن‌ها را با آب سرد بپوشانید. این ظرف را روی گاز گذاشته بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه پوست هندوانه‌ها بپزند تا نرم شوند. ۶. در ظرف دیگری که با اسید واکنش نده مثل قابلمه لعابی یا شیشه‌ای و یا حتی سرامیکی شکر، سرکه، دارچین، میخک و ۱ پیمانه آب را بریزید. آن را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم گرم کنید. ۷. آن را از صافی رد کرده و قطعات جامد را دور بریزید. ۸. سپس مایع را دوباره داخل قابلمه بریزید. پوست هندوانه پخته و آبکش شده، برش لیموترش و سبزیجات رنگی (در صورت دلخواه) را به آن اضافه کنید. مخلوط را تا زمانی که پوست هندوانه تغییر رنگ دهد به ملایمت گرم کنید. این کار ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. ۹. مخلوط نیمه داغ و محلول همراه آن را داخل شیشه‌ها بریزید و یک سانت بالای شیشه را خالی بگذارید. درب شیشه را بگذارید. ۱۰. شیشه‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش، بجوشانید سپس روی حوله یا توری شیرینی پزی بگذارید. آن را سرو کرده و لذت ببرید.
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب