ما در این مطلب طرز تهیه سس گوجه فرنگی یونانی را به شما آموزش می‌دهیم.
اگر عاشق غذا‌های طعم‌دار باشید، احتمالا از پاستا گرفته تا گوشت گریل شده و سیب‌زمینی کبابی را با سس سرو می‌کنید؛ اگر هم طعم‌ها و مزه‌ها را به شیوه حرفه‌ای‌ها احساس کنید، احتمالا هر یک از این خوراکی‌ها را با یک سس خاص آماده می‌کنید. ما در این مطلب طرز تهیه سس گوجه فرنگی یونانی را به شما آموزش می‌دهیم. سسی که به گوشت استیکی، دنده‌کباب یا حتی ماهی و مرغ، طعمی فوق‌العاده می‌دهد و حتی می‌توانید به شیوه یونانی‌ها، آن را قبل از سرو با غذای دلخواهتان ترکیب کنید و مثل یک خوراک در ظرف دلخواه بکشید. مواد لازم گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده پنج عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری یک عدد
سیر کوبیده دو حبه
جعفری یا گشنیز ساطوری سه قاشق غذاخوری
آویشن و مرزه خشک یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
زیره ساییده به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم طرز تهیه سس گوجه فرنگی یونانی سوئدی‌ها میت با را با سس مخصوص آماده می‌کنند، مجارستانی‌ها سس پاپریکا را به غذاهایشان اضافه می‌کنند، مکزیکی‌ها عاشق سس تند و آتشین هستند و یونانی‌ها هم غذاهایشان را با یک سس گوجه فرنگی مخصوص سرو می‌کنند. برای تهیه این سس، ابتدا روغن را در یک تابه روی آتش ملایم داغ کنهید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید و یکی دو چرخ بدهید تا رنگ بگیرد و عطر سیر در آشپزخانه بپیچد.

گوجه فرنگی، رب گوجه، جعفری و آویشن و مرزه را با یک پیمانه آب به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و بچرخانید. یادتان نرود که برای تهیه این سس از آویشن و مرزه خشک استفاده می‌کنید و قبل از اضافه کردن آن‌ها به مواد دیگر، باید این سبزیجات خشک را کف‌مال کنید.

در تابه را ببندید و حدود ۲۰ دقیقه به مواد برای یکدست شدن فرصت دهید. شعله را جوری تنظیم کنید که مواد سس آرام آرام بجوشند. سپس ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دیگر به مواد برای پختن فرصت دهید. اگر در جریان پخت، سس بیش از اندازه کم‌آب یا خشک شد، نصف استکان آب به آن اضافه کنید تا ته نگیرد.
نکته این سس را تا حدود یک هفته می‌توانید در میسن جار در یخچال نگه‌دارید. اما بهتر است به جای سرد مصرف کردنش، قبل از هر بار مصرف مقداری از آن را در یک تابه کوچک داغ کنید و اگر لازم بود، یکی دو قاشق آب به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب