در این مطلب دستورالعمل تهیه سرکه انگبین آموزش داده شده است.
یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار و پر خاصیت، سرکه انگبین (سکنجبین) می‌باشد که از ترکیب سرکه و انگبین تهیه می‌شود. سرکه انگبین خواص زیادی برای سلامتی دارد و باعث کاهش چربی خون می‌شود و کبد چرب را پاکسازی می‌کند و به درمان آسم کمک می‌کند. این نوشیدنی پر خاصیت اگزما و خارش بدن را مهار می‌کند، اشتها را باز و خواب را منظم می‌کند. انگبین (سکنجبین) در واقع مخلوطی از سرکه و انگبین می‌باشد که انواع بسیار زیادی دارد که در ادامه برخی از آن‌ها را بیان می‌کنیم: شربت سرکه انگبین برای تهیه شربت سرکه انگبین به یک پیمانه سرکه، دو پیمانه عسل، مقداری آب و دو پیمانه عرق نعنا نیاز است. برای تهیه این شربت، آب، عرق نعنا و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و فقط چند جوش زد شعله را خاموش کنید. توجه داشته باشید، همین که به جوش آمد و دو یا سه تا جوش زد کافی است و شعله را خاموش کنید.   مایع را که از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا ولرم شود سپس عسل را به آن اضافه کنید و هم زنید تا عسل در آن حل شده و یکنواخت شود. در این مرحله شربت آماده است. نکته: برای تهیه سرکه انگبین با رازیانه، عرق کاسنی و یا زرشک، همان مراحل با نعنا را به کار ببرید با این تفاوت که به جای نعنا از رازیانه یا عرق کاسنی و یا زرشک استفاده کنید. سرکه انگبین زرشکی به این گونه است که به جای سرکه، آب زرشک استفاده می‌شود. این نوشیدنی هم برای دفع صفرای اضافه و باز کننده‌ی عروق و کاهش دهنده‌ی حرارتِ معده و قلب مفید است. سرکه انگبین ساده سودا، بلغم و صفرا را از بدن دفع می‌کند. اگر می‌خواهید خاصیت نفوذ کنندگی را در عروق بیشتر کنید، بهتر است به جای عرق نعنا از گلاب استفاده کنید. برای درمان اختلالات هورمونی خانم‌ها بهتر است از سرکه انگبین رازیانه استفاده کنید. کسانی که گرم مزاج هستند و احساس گر گرفتگی می‌کنند، باید از سرکه انگبین با عرق کاسنی استفاده کنند. سرکه انگبین زرشکی به این گونه است که به جای سرکه، آب زرشک استفاده می‌شود. این نوشیدنی هم برای دفع صفرای اضافه و باز کننده‌ی عروق و کاهش دهنده‌ی حرارتِ معده و قلب مفید است.
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب