در این مطلب با روش تهیه چاشنی دلمه برگ مو آشنا خواهید شد.
دلمه برگ مو از مجلسی ترین و محبوب ترین دلمه های ایرانی محسوب می شود. جالب است بدانید که دلمه برگ مو علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل سرو می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش تهیه چاشنی دلمه برگ مو آشنا شوید. مواد لازم برای چاشنی دلمه
استاک گوشت (اگه نداشتید میتونید از یک بسته عصاره گوشت استفاده کنید با یک استکان آب)
کره ۲۵ گرم
سرکه یا آبغوره نصف پیمانه
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار کم   مواد لازم: برای چاشنی دلمه از نصف یک عدد عصاره گوشت و نصف لیوان آب و نصف لیوان آبغوره و کمی شکر استفاده کنید. این مخلوط رو روی حرارت گذاشته و به آن کره اضافه کنید. وقتی همه مواد با هم مخلوط شدن و به جوش اومد، اون رو روی دلمه‌ها بریزید. رای درست کردن این چاشنی، سرکه یا آبلیمو را به همراه شکر در کاسه کوچکی بریزید و کمی حرارت دهید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس آن را روی دلمه‌ها بریزید و بگذارید تا مرحله پخت دلمه کامل شده و چاشنی خوب جذب آن شود. نکته ۱: اگر چاشنی را در مراحل اولیه پخت اضافه کنید، برگ‌ها سفت می‌شوند. نکته ۲: در صورتی که دوست دارید این چاشنی در مواد داخل دلمه نیز وجود داشته باشد، می‌توانید مخلوط کردن شکر، آبلیمو و سرکه را در مراحل اولیه انجام داده و مقداری از این چاشنی را در داخل مواد دلمه هم بریزید و با آن‌ها مخلوط کنید. نکته ۳: با توجه به اینکه همه برگ‌ها به صورت کامل و یک اندازه نیستند و احتمالا چاک‌هایی نیز در فرم آن‌ها وجود دارد، شما می‌توانید ۲ برگ کوچک چاک دار را روبه روی هم قرار دهید و در واقع برگ بزرگی را به این طریق درست کنید. نکته ۴: برای آنکه دلمه‌ها به حالت پیچیده در ظرف قرار گیرند، پیش از پخت، زیردستی چینی را به صورت برعکس روی دلمه‌های چیده شده در قابلمه قرار دهید.
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب