در این مطلب قصد داریم روش تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. مواد لازم: بادمجان: ۲ عدد متوسط گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد بزرگ فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری خمیر یوفکا: ۲ بسته ترکیبی از خمیر‌های دلخواه: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار تخم مرغ: ۲ عدد فلفل و نمک: به مقدار دلخواه روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه برای درست کردن این پیش غذای مجلسی و خوشمزه که جز پیش غذا‌های ترکیه‌ای و در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب می‌شود ابتدا باید بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود. دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. پیاز‌ها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. بعد از ۲۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید. سپس بادمجان‌های سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آن‌ها ترکیبی از خمیر‌های رنده شده بریزید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید. دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رول‌ها را در آن سرخ کنید. پیش غذای خوشمزه ترکی را می‌توانید با انواع سس و دیپ میل کنید.
0 0
نویسنده : کلاکت
تاریخ ارسال : 1399/07/27 05:51:24

Captcha

پست های مشابه
انسان، حیوانی است که به سینما می‌رود. (جورجو آگامبن) ادامه مطلب 357
ادامه مطلب 337
ادامه مطلب 1341
ادامه مطلب 307
ادامه مطلب 330
ادامه مطلب 280
ادامه مطلب 341
ادامه مطلب 306
ادامه مطلب 307
ادامه مطلب 311
ادامه مطلب 303
ادامه مطلب 321