در گزارش زیر طرز تهیه خورش اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
خورش اسفناج  از سنتی‌ترین غذا‌های گرگان است که به دلیل داشتن چاشنی‌های خوش طعم و همچنین اسفناج که اصلی‌ترین نقطه قوت غذا محسوب می‌شود، معروف شده است و غذایی مقوی به شمار می‌آید. این خورش معمولا به همراه پلو‌ها به ویژه زرشک پلو سرو می‌شود. همانطور که گفته شد اصلی‌ترین ماده این غذا اسفناج است که به دلیل آهن فراوانی که دارد بسیار ارزشمند و پر خاصیت است.
مواد لازم نخود: ۲۵۰ گرم
نمک: مقدار لازم
فلفل: مقدار لازم
زردچوبه: مقدار لازم
آب نارنج: ۱ پیمانه
سیر: ۳ الی ۴ حبه
گوشت: ۴۰۰ گرم
اسفناج: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
آرد ۱:یا ۲ قاشق مراحل پخت ابتدا از مدتی قبل نخود‌ها را در آب بگذارید و چند نوبت آب آن را عوض کنید تا خیس بخورد.

سپس مقداری آن‌ها را بجوشانید و بعد آن‌ها را بکوبید تا نرم و له شوند.

در ظرفی دیگر گوشت و پیاز را با قطعات کوچک تفت دهید،

سپس نخود‌ها را با مقداری آب به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

مواد را تا جایی بپزید که آب آن کم شود.

همزمان با جوشیدن مواد در قابلمه‌ای دیگر مقدار چند پیمانه آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

در این زمان آرد را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد به آب جوشیده اضافه کنید.

بعد جوشیدن آرد در آب، اسفناج خرد شده را به همراه مخلوط گوشت و پیاز که قبلا آماده کرده اید به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

در تابه‌ای ادویه‌های گفته شده را به همراه سیر و آب نارنج تفت دهید و در آخر به خورش اضافه کنید.

بعد از مقداری پختن خورش آماده میل کردن است.  
0 0
نویسنده :

ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب