در گزارش زیر طرز تهیه ماش پلو را به شما آموزش می دهیم.
یکی از پلو‌های محبوب که از غذا‌های کاملا ایرانی به شمار رفته و خواستگاه آن کشور ایران و به عقیده‌ی بسیاری از افراد استان زیبای گلستان است نام این غذای لذیذ ماش پلو است. مصرف ماش همانند تمام مواد غذایی که در دسته‌ی حبوبات قرار می‌گیرند فواید بسیار زیادی داشته و سبب کاهش علائم بسیاری از بیماری‌ها یا جلوگیری از وقوع آن‌ها می‌ شود. این غذا در عین سادگی و خوشمزگی فواید زیادی دارد که قرار دادن آن در برنامه‌ی غذایی خانواده خالی از لطف نیست.
مواد لازم برنج: ۲ پیمانه
ماش: یک پیمانه
گوشت: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد متوسط
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا برنج را خیس می‌کنیم.

پیاز را در روغن ریخته و صبر می‌کنیم تا طلایی شود.

گوشت را به صورت قیمه خورد کرده و و به آن اضافه می‌کنیم.

درب ظرف را بسته و صبر می‌کنیم کمی آب گوشت گرفته شود.

۲ لیوان آب در آن ریخته و با حرارت ملایم اجازه‌ی پخت می‌دهیم.

ماش را در تابه ریخته و تفت می‌دهیم و پس از آن به همراه آب بدون نمک آن را نیم پز می‌کنیم.

سپس ماش را به گوشت اضافه کرده و ادویه و زعفران را با آن مخلوط می‌کنیم.

در قابلمه‌ای آب را برای برنج به جوش آورده و سپس برنج را میریزیم و اجازه می‌دهیم نیم پز شود.

سپس برنج را آبکش می‌کنیم.

در نهایت مواد آماده شده را هنگام دم کردن برنج لا به لای اضافه می‌کنیم و برنج را دم می‌کنیم.
0 0
نویسنده : کلاکت
تاریخ ارسال : 1399/07/28 10:08:32

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 274
ادامه مطلب 328
ادامه مطلب 1011
ادامه مطلب 258
ادامه مطلب 284
ادامه مطلب 220
ادامه مطلب 235
ادامه مطلب 236
ادامه مطلب 238
ادامه مطلب 230
ادامه مطلب 212
ادامه مطلب 249