نعناع سبز در درمان برخی مشکلات جسمی و بهداشتی استفاده می‌شود و پژوهش‌های علمی فواید این گیاه دارویی را تایید کرده‌اند.
نعناع سبز از دیرباز برای درمان برخی مشکلات جسمی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است و پژوهش‌های علمی نیز فواید آن را اثبات کرده اند، چرا که سرشار از مواد غذائی مفید برای حفاظت از بدن در برابر بیماری‌ها و مفید در درمان بیماری‌های گوارشی و تسکین دردهاست.   در این گزارش به بیان فواید نعناع سبز می پردازیم.

کاهش مشکلات مربوط به سوء هاضمه

نعناع یکی از گیاهان بسیار خوب برای رهایی از درد‌های ناشی از سوء هاضمه و یکی از مشکلات رایج گوارشی است؛ بسیاری از پژوهش‌ها ثابت کرده اند که نعناع می‌تواند سرعت حرکت غذا را در معده افزایش دهد و از عوارض ابتلا به سوء هاضمه بکاهد.

علاوه بر این نعناع برای کاهش عوارض سندروم روده تحریک پذیر بسیار مفید است؛  نعناع حاوی ترکیبات منتول است و به شل شدن عضلات دستگاه گوارش و کاهش درد‌های سندروم روده تحریک پذیر کمک می‌کند.
نعناع سبز و فواید اعجاب انگیز آن رهایی از درد‌ها   نعناع سبز حاوی عناصری مهم برای کمک به تسکین درد‌ها به ویژه درد‌های مرتبط با معده، دستگاه گوارش و درد‌های عضلانی است، کما اینکه از سردرد، اختلالات اعصاب و درد‌های ناشی از دوره قاعدگی می‌کاهد.

کاهش بیماری‌های تنفسی

نعنای سبز برای کاهش عوارض بیماری‌های تنفسی بسیار مفید است و موجب کاهش گرفتگی بینی، ریه‌ها و نای می‌شود و به درمان سرماخوردگی و آنفلونزا کمک می‌کند. علاوه بر این از عوارض بیماری آسم می‌کاهد و به خاطر خاصیت ضدالتهابی که دارد، نقشی اساسی در کاهش سرفه و رهایی از بلغم ایفا می‌کند.

بهبود عملکرد مغز

براساس پژوهش‌هایی که وبسایت health line منتشر کرده است، خوردن یا استنشاق نعناع سبز عملکرد مغز و حافظه را تقویت می‌کند و مانع از ابتلا به آلزایمر و فراموشی می‌شود.   نعناع سبز و فواید اعجاب انگیز آن کاهش فشار خون بالا

نعناع سبز حاوی عنصر پتاسیم بوده  که برای ایجاد توازن مایعات در بدن بسیار مهم است؛  مصرف نعناع فشار خون را پایین می‌آورد و ضربات قلب را منظم می‌کند و در آرام کردن عروق خونی نقش دارد. محافظت در برابر اضطراب و استرس

برگ نعناع به آرامش و از بین بردن اضطراب، تنش و علائم افسردگی کمک می‌کند و باعث افزایش تولید سروتونین و احساس خوشبختی در فرد می‌شود.   نعناع سبز و فواید اعجاب انگیز آن تقویت کننده سیستم ایمنی
نعناع سبز حاوی عناصر بسیاری مانند فسفر، کلسیم، ویتامین سی و ویتامین دی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت از بیماری مربوط به آن کمک می‌کند.

رهایی از بوی بد دهان

جویدن برگ‌های تازه نعناع به رهایی از بوی بد دهان کمک می‌کند و موجب خوشبویی دهان می‌شود؛ اما با این وجود پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد که نعناع قابلیت ضدباکتریایی ندارد و فقط موجب خوشبویی دهان می‌شود.
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
اگربه دنبال راهکار‌های ساده و عملی برایدفع سنگ کلیه می‌گردید، این مطلب را بخوانید. ادامه مطلب 16
رئیس انجمن تغذیه ایران : افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شده‌اند، بهتر است عصر‌ها ... ادامه مطلب 23
روش‌های ساده‌ای برای کنترل اضطراب و حمله عصبی وجود دارد که ما در این مطلب سعی کرده ایم ... ادامه مطلب 22
ماهی خوردن موجب تثبیت ریتم قلب می‌شود. ادامه مطلب 30
اگر از چربی‌هایی که زیر پوستتان جا خوش کرده اند خسته شده‌اید و می‌خواهید خوش اندام‌تر شوید، باید ... ادامه مطلب 30
یک متخصص تغذیه با اشاره به عوامل مؤثر در بروز فشار خون بالا، گفت: اصلاح سبک تغذیه در ... ادامه مطلب 20
تقویت ایمنی بدن، یکی از روش‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا است که همواره متخصصین تغذیه بر آن ... ادامه مطلب 26
ی افراد بر اثر خوردن ماهی همراه با ماست و دوغ سردی‌شان می‌کند، ولی بعضی دیگر دچار هیچ ... ادامه مطلب 24
با سرعت گرفتن شیوع ویروس کرونا در ده ماه گذشته، طرح محدودیت‌های کرونایی بکار گرفته شد تا با ... ادامه مطلب 27
درد قلب یکی از درد‌های شایع مخصوصا در سنین بالا است که حتی ممکن است به قلب مربوط ... ادامه مطلب 40
عوارض خطرناک اسکن ریه کدام‌اند و باید چه مراقبت‌هایی بعد از آن داشت؟ ادامه مطلب 29
پوکی استخوان بیماری شایعی است که باعث ضعیف شدن استخوانها می شود و خطر شکستگی استخوانها را افزایش ... ادامه مطلب 25


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب