
در گزارش زیر میخواهیم به شما دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید را با تن ماهی یاد بدهیم.
ماهیها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب میآیند، در این مطلب میخواهیم به شما دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید را با تن ماهی یاد بدهیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.
مواد لازم برای شامی تن ماهی:
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۳ ساقه
ریحان خردشده ۲ قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم طرز تهیه شامی تن ماهی: سیب زمینیها را بپزید و درظرفی رنده کنید، اما دقت کنید نباید سیب زمینیها به صورت پوره نرم شود. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را با چنگال له کنید. تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید. همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایرهای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید. نکته برای تهیه شامی تن ماهی: برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۳ ساقه
ریحان خردشده ۲ قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم طرز تهیه شامی تن ماهی: سیب زمینیها را بپزید و درظرفی رنده کنید، اما دقت کنید نباید سیب زمینیها به صورت پوره نرم شود. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را با چنگال له کنید. تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید. همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایرهای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید. نکته برای تهیه شامی تن ماهی: برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.
تاریخ ارسال : 1399/07/30 00:01:06
پست های مشابه











