کسب درآمد از اشتراک ویدیو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ادویه ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
همیشه ماهی جزو غذا‌هایی بوده است که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می‌کنند، اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود. در ادامه به ادویه‌هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می‌گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می‌کند. ادویه مرغ و ماهی
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.
پودر تخم گشنیز
این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می‌دهد.
پودر سیر و پیاز
در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه
می‌توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.
فلفل سیاه
فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذا‌ها سبب از بین رفتن بوی بد آن‌ها می‌شود.
درست کردن ادویه ماهی
پودر سیر- ۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه - یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز- ۶ عدد
تخم گشنیز- ۲ قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه - ۲ قاشق سوپ‌خوری
زیره سبز-یک قاشق سوپ‌خوری
همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.  
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
ادامه مطلب
فشار خون بالا در بدن بسیار خطرناک و مرگبار است به همین دلیل باید با پیروی از برنامه ...ادامه مطلب
افراد برای بیدار ماندن در شب نیاز به مراقبت هایی غذایی ویژه ای در طول روز دارند. ادامه مطلب
بررسی‌ها نشان داده ریش ریش‌های داخلی پوست موز یکی از مفیدترین قسمت‌های این میوه محسوب می‌شود. ادامه مطلب
خوردن موز در وعده صبح شادی را برایتان به ارمغان می آورد. ادامه مطلب


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب