جدیدشان متوجه شدند فیتوشیمیایی‌هایی نظیر اسیدالاژیک، اسید گالیک، پنیکالاژین وپونیکالین استخراج شده از پوست انار دارای قابلیت مهار ویروس کرونا هستند.
محققان در این مطالعه تأثیرات عصاره پوست انار را بر فرایند جای گیری ویروس کرونا (کووید19) در سلول‌های میزبان بررسی کردند.
در این مطالعه، چهار عصاره استخراج شده از انار بر روی چهار پروتئین منتخب مورد هدف کروناویروس آزمایش شد.
نتایج نشان داد ترکیبات عصاره انار ظرفیت بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی مورد نظر داشته و می‌توانند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری کند از این رو گزینه‌های خوبی برای آزمایش‌های بعدی هستند.
اکنون محققان دانشگاه گیاهان دارویی صربستان معتقدند انار و آب انار یک گزینه طبیعی با طیف وسیعی از خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی هستند.
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
یک متخصص طب سنتی گفت: دارچین بهترین دارو برای بازیافتن انرژی است اگر ناراحتی معده دارید حتماً از ... ادامه مطلب 0
در گزارش زیر طرز تهیه کیک پیتزا خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 1
تحقیقات نشان می‌دهد که لپه دارای خواص بی شماری برای حفظ سلامت بدن است. ادامه مطلب 0
در گزارش زیر طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 0
بازیگر مجموعه‌های تلویزیونی که برای کودکان و نوجوانان بسیار آشناست، با گریم متفاوت در یک فیلم سینمایی به ... ادامه مطلب 22
در گزارش زیر طرز تهیه آش گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 21
در گزارش زیر طرز تهیه خورش متنجان را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 12
ادامه مطلب 12
ادامه مطلب 14
ادامه مطلب 8
ادامه مطلب 10
ادامه مطلب 3


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب