در گزارش زیر طرز تهیه کشکبا آشی را به شما آموزش می‌دهیم.
در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت کشکبا آشی آشنا کنیم. مواد لازم : اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده ۲ عدد
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک یک کیلو
پونه کوهی یک قاشق غذاخوری   طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذا‌های محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
مواردی در سلامت مغز نقش بسزایی دارند که اگر آن‌ها را به اشتباه انجام دهیم سلامت مغز به ... ادامه مطلب 3
بدن برای ساخت سلول های سالم به کلسترول نیاز دارد اما بالا رفتن میزان کلسترول خطر ابتلا به ... ادامه مطلب 2
ادامه مطلب 4
یک متخصص طب سنتی گفت: دارچین بهترین دارو برای بازیافتن انرژی است اگر ناراحتی معده دارید حتماً از ... ادامه مطلب 7
در گزارش زیر طرز تهیه کیک پیتزا خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 8
تحقیقات نشان می‌دهد که لپه دارای خواص بی شماری برای حفظ سلامت بدن است. ادامه مطلب 8
در گزارش زیر طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 8
بازیگر مجموعه‌های تلویزیونی که برای کودکان و نوجوانان بسیار آشناست، با گریم متفاوت در یک فیلم سینمایی به ... ادامه مطلب 28
در گزارش زیر طرز تهیه آش گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 29
در گزارش زیر طرز تهیه خورش متنجان را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 19
ادامه مطلب 13
ادامه مطلب 14


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب