تزیین کیک با خمیر فوندانتی که از مارشمالو تهیه شده است علاوه بر زیبایی دوچندان خوشمزه هم هست و شما با خیال راحت میتوانید آن را به همراه سایر بخش‌های کیک نوش جان کنید!
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که از تزیین بسیار زیبایی یک کیک با گل، اشکال عروسکی و … بسیار ذوق زده شده اید، اما وقتی تکه‌ای از این هنر زیبا لای دندان شما میرود ناگهان نظر شما تغییر میکند و به نظرتان بدترین چیزی که میتواند یک کیک خوشمزه را خراب کند همین تزیینات است! تزیین کیک با خمیر فوندانتی که از مارشمالو تهیه شده است علاوه بر زیبایی دوچندان خوشمزه هم هست و شما با خیال راحت میتوانید آن را به همراه سایر بخش‌های کیک نوش جان کنید! مواد اولیه: مارشمالو ۱۵۰ گرم آب ۲ قاشق غذاخوری پودر قند ۵ لیوان نمک به میزان لازم   طرز تهیه: مارشمالو را داخل ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و به آن ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه داخل ماکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید تا مارشمالو‌ها آب شده و حالت کشدار پیدا کنند. پس از اینکه مارشمالو‌ها به شکل بافت چسبناک وآدامس مانند شدند آن‌ها را از ماکرویو خارج کنید و کم کم پودر قند را روی مارشمالو الک کنید و مخلوط نمایید، در اوایل یا اواسط کار میتوانید رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید، آنقدر پودر قند اضافه کنید که خمیر بافت نرم و انعطاف پذیری پیدا کند و مثل شکل زیر انسجام یابد. ممکن است تمام پودر قند مورد استفاده قرار گیرد و ممکن است مقداری از آن اضافه بیاید مهم این است که بافت خمیر شما مناسب باشد. بعد از آنکه خمیر به شکل بالا در آمد سطح کار را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدست شود، خمیر آماده را داخل چند کیسه فریزر چرب شده قرار دهید و خوب هواگیری کنید و حداقل به مدت ۱۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند. نکات: ۱) خمیر فوندانت را با سایر ابزار گلسازی به شکل انواع گل و .. میتوان شکل داد.
۲) نکته مهم در استفاده از این نوع فوندانت این است که بر خلاف کیک‌های دیگر لایه زیر خمیر یعنی روی کیک را با هر نوع کرم و شکلاتی میتوانید پوشش دهید، اما مجاز به استفاده از خامه نیستید، بدلیل اینکه رطوبت خامه خمیر فوندانت مارشمالو را شل میکند. بهتر است برای روی کیک هم از یک لایه فوندانت سفید استفاده کنید مثل شکل بالا!
۳) اگر خمیر سفت و خشک شد میان آن چند قطره آب بریزید و کمی ورز دهید تا مجدد نرم شود.
۴) این خمیر تا ۲ هفته داخل کیسه فریزر هواگیری شده و ظرف دربسته قابل استفاده میباشد، هر زمان خواستید با خمیر کار کنید مجدد آن را ورز دهید تا آماده کار شود.
0 0
نویسنده :

پست های مشابه
یک متخصص طب سنتی گفت: دارچین بهترین دارو برای بازیافتن انرژی است اگر ناراحتی معده دارید حتماً از ... ادامه مطلب 0
در گزارش زیر طرز تهیه کیک پیتزا خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 1
تحقیقات نشان می‌دهد که لپه دارای خواص بی شماری برای حفظ سلامت بدن است. ادامه مطلب 0
در گزارش زیر طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 0
بازیگر مجموعه‌های تلویزیونی که برای کودکان و نوجوانان بسیار آشناست، با گریم متفاوت در یک فیلم سینمایی به ... ادامه مطلب 22
در گزارش زیر طرز تهیه آش گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 21
در گزارش زیر طرز تهیه خورش متنجان را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 12
ادامه مطلب 12
ادامه مطلب 14
ادامه مطلب 8
ادامه مطلب 10
ادامه مطلب 3


ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب