پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند.
ناصر رضایی‌پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند. با خواص شگفت انگیر پای مرغ آشنا شوید او بیان کرد: پای مرغ در کشور ما چندان مورد استفاده نیست درحالی که استان اردبیل، یکی از مهمترین صادرکننده‌های پنجه مرغ به کشور‌های آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود، اما اکثر مردم از خواص دارویی و درمانی این ماده غذایی اطلاعی ندارند. رضایی پور گفت: طبق نتایج پژوهش‌های انجام‌شده این ماده غذایی حاوی برخی پروتئین ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، ازجمله ویتامین A و ویتامین D، فسفر، کلسیم، منیزیم و اسید‌های چرب است. او افزود: مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج می‌برند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که می‌توان از آن در کنار دیگر دارو‌ها استفاده کرد. این متخصص طب سنتی و ایرانی گفت: از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و فضولات کمی از آن تولید می شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفه‌های گرم و زخم‌های گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوان‌ها کمک می‌کند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها می‌تواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند. او بیان کرد: از جمله دیگر خواص غذایی این خوراکی می‌توان به پیشگیری از پوکی استخوان، پیشگیری و درمان راشیتیسم یا نرمی‌استخوان، کمک به درمان استئوآرتریت، پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای مفاصل، پیشگیری و درمان دیسک کمر و بهبود علایم آن، کمک به ترمیم شکستگی استخوانها، بهبود وضعیت غضروف تخریب شده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروف ساز، بهبود رشد کودکان، کمک به درمان نکروز سر استخوان ران کودکان، درمان سرماخوردگی و رفع ضعف شدید، کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی پوست و ناخن‌ها اشاره کرد. رضای پور در نهایت افزود: تا به امروز عوارضی از مصرف این ماده غذایی شناخته نشده است، اما باید توجه داشت که در مصرف پای مرغ باید حداعتدال رعایت شود. هرچند کلسترول و ترکیبات چربی آن زیاد نیست و کودکان درحال رشد و افرادی که از سلامت جسمانی کاملی برخوردارند، می‌توانند پنجه مرغ را مصرف کنند، اما بهتر است بیماران قلبی- عروقی که کلسترول خونشان بالا است، احتیاط بیشتری در مصرف این ماده غدایی داشته باشند.
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/10/09 19:19:01

پست های مشابه
در گزارش زیر طرز تهیه بقچه بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 4
یک مرد حین قطع کردن شاخه یک درخت، دچار حادثه‌ای دلخراش شد. ادامه مطلب 4
در گزارش زیر طرز تهیه لبو شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 5
ویدئویی دلخراش از سوزاندن و مرگ یک فیل از کشور هند در فضای مجازی منتشر شد که خشم ... ادامه مطلب 5
قبل از خرید گوشی شیائومی Mi 11 برجسته‌ترین آسیب پذیری‌های آن را بشناسید. ادامه مطلب 4
یک گربه از روی دلسوزی مانع از بازیگوشی کودک خردسال شد. ادامه مطلب 6
مهم نیست که بازیگران در یک فیلم سینمایی نقش قاتل را بازی کنند یا خیر، اما گاهی آن‌ها ... ادامه مطلب 5
نمای ساختمانی که در اثر ریزش برف و سرما دچار فرسودگی شده بود با سقوط روی یک خودرو ... ادامه مطلب 3
در گزارش زیر طرز تهیه پنکیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. ادامه مطلب 5
محمدمهدی عباسی پسر ۱۴ ساله مشهدی از یک فاجعه تلخ جلوگیری کرد. ادامه مطلب 32
ربات انبارداری طراحی و ساخته شده است که می‌تواند از قفسه‌های انبار بالا برود. ادامه مطلب 31
جویدن استخوان از تفریحات مورد علاقه‌ی سگ‌هاست و اگر این استخوان را خیلی دوست داشته باشند حتی ممکن ... ادامه مطلب 30