خرید عطر و ادکلن اورجینال

خرید ارز دیجیتال
درادامه می‌خواهیم طرز تهیه پوره لبو و سیب را به شما آموزش دهیم .
لبو همان ریشه اصلی گیاه قرمز رنگ خوشمزه‌ای که حاوی مواد مغذی و معدنی مثل کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B۶ و غنی از فولات و منگنز است که هر کدام از این‌ها برای رشد و عملکرد هر چه بهتر سلول‌های بدن بسیار ضروری و مفید هستند. سیب هم همان ضد سرطان قوی‌ای که سرشار از ویتامین و فیبر است و با ترکیب شدن همراه لبو به عنوان پوره، بمبی از آنتی‌اکسیدان و ویتامین و فیبر را تشکیل می‌دهد. در این دستورالعمل می‌خواهیم طرز تهیه پوره لبو و سیب را به شما آموزش دهیم که می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی به خصوص برای کودکان و هم به عنوان دسر آن را تهیه کرده و لذت ببرید. با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه پوره لبو و سیب سیب (پوست کنده و خرد شده) ۲۰۰ گرم
چغندر (پوست کنده و خرد شده) ۱۵۰ گرم
شیر کم‌چرب  به مقدار لازم طرز تهیه پوره لبو و سیب لبو گیاهی با خواصی شگفت‌انگیز بوده که سرشار از آنتی اکسیدان، آهن و ویتامین‌های مفید و متفاوت است و مصرف آن در فصل زمستان بسیار توصیه می‌شود. شما می‌توانید لبو را به صورت تنوری با چاشنی عسل تهیه کنید یا با آن یک اسموتی لبو خوشمزه و سالم آماده کنید. شما همچنین می‌توانید با ترکیب لبو و سیب یک میان‌وعده سالم برای کودکانتان تدارک ببینید. برای تهیه پوره لبو و سیب ابتدا باید سیب و چغندر را خوب شسته و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس آن‌ها را پوست بگیرید و به صورت متوسط خرد کنید. یک قابلمه بردارید و مقداری آب داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. چغندر‌های خرد شده را داخل آب جوش ریخته و حدود ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت متوسط بپزند. سپس سیب خرد شده را اضافه کنید و بگذارید ۸ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند تا هر دو نرم شوند. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا سیب و چغندر کاملا خنک شوند. سپس مقداری از آب داخل قابلمه بردارید و مابقی را آبکش کنید. سیب و چغندر را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا حالت پوره مانند به خود بگیرند. هر از چندگاهی هنگام پالس زدن دور کاسه غذاساز را بتراشید و دوباره پالس بزنید. برای این که پوره بافت نرم‌تری داشته باشد مقدار کمی شیر به غذاساز اضافه کنید و دوباره چند پالس بزنید. پوره شما آماده است، می‌توانید آن را در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید. نکات طرز تهیه پوره لبو و سیب اگر چغندرتان خیلی شیرین نیست می‌توانید هنگام پخت کمی شکر قهوه‌ای به قابلمه اضافه کنید. هر از چند گاهی بین پالس زدن دیواره ظرف غذاساز را بتراشید و دوباره پالس بزنید. اینطوری مواد به طور یکدست مخلوط می‌شوند. برای اینکه پوره لبو و سیب را در وعده‌های بیشتر طول هفته داشته باشید، مقدار بیشتری لبو پخته و داخل یخچال نگهداری کنید تا هر زمان که خواستید، خیلی سریع پوره درست کنید.
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/11/01 11:42:11

پست های مشابه
اگر به خاطر شغل و حرفه تان مجبورید ساعات زیادی از روز را پشت میز کار بگذرانید، توصیه ... ادامه مطلب 11
امیرالمومنین (ع) تنها فردی است که در خانه خدا متولد شدو دارای فضائل بیشماری است که در این ... ادامه مطلب 11
سردار شهید حمید باکری یکی از جوانان و شهدای شاخص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برادر سردار شهید ... ادامه مطلب 9
واژه‌ی ساکولنت یک صفت است که به گیاهان ذخیره کننده‌ی آب؛ چه کاکتوس، چه کراسولا، چه تیغ دار ... ادامه مطلب 9
رژیم قلیایی با این ایده که جایگزینی غذاهای اسید ساز با غذاهای قلیایی می تواند سلامتی شما را ... ادامه مطلب 10
آزادی مشروط فرصتی است که پیش از پایان دوره محکومیت به محکومان به حبس داده می شود تا ... ادامه مطلب 9
با اینکه سرعت اینترنت در بیشتر مواقع از طرف سرویس‌دهنده تعیین می‌شود، اما کاربر نیز می‌تواند به کمک ... ادامه مطلب 11
عزت نفس از اساسی‌ترین موضوعاتی است که در زندگی هر انسان مطرح و در موفقیت‌ها و شکست‌های وی ... ادامه مطلب 10
بر اساس ماده ششم طرح مجلس با عنوان اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، از ۵ اسفند به علت ... ادامه مطلب 11
برخی گیاهان با ویژگی‌های فوق العاده وجود دارند که به رفع مشکلات ریوی و اختلالات تنفسی کمک می‌کنند. ادامه مطلب 12
برای آشنایی با نشانه‌های تجمع سموم در بدن، عکس‌نوشت زیر را ببینید. ادامه مطلب 26
ادامه مطلب 22