
افتخار ما 4 سال فعالیت منظم در کنار کاربران می باشد فعالیتی که در آن کاربر و سایت ستاره اطلاعات در سود حاصل از تبلیغات به صورت 50-50 سهیم می باشند.
مبلغ برای هر بازدید با کیفیت 100 ریال برای هر 1000 بازدید 100.000 ریال درآمد.
توجه : به هیچ عنوان از سایت های ارسال کننده بازدید یا خرید بازدید جهت افزایش بازدید های خود استفاده نکنید بازدید غیر واقعی
که سودی برای سایت نداشته باشد به دور از اخلاق کاری است و در صورت مشاهده حساب کاربری فرد خطا کار بدون اخطار حذف می گردد.
بخش ویدیو و آهنگ از سایت حذف می گردد اما درآمد حاصل از ویدیو و آهنگ هایی که توسط کاربران ایجاد شده است در حسابشان به صورت دقیق باقی می ماند.
مبلغ قابل برداشت به 100.000 ریال کاهش یافت. توجه: ( هنگام درخواست حتما شماره کارت بانک ملی ثبت شود تا شامل کسر کارمزد نشود )
به هیچ عنوان مطالب کپی شده در سایت قرار ندهید.
کیفیت مطالب توسط ابزار بررسی می شود و مطالب بی کیفیت و مطالبی که اخبار روز نباشند از سایت حذف و مبلغ از حساب کابر کسر می شود.
۱. قبل از نوشتن فکر کنید
در مورد پیامی که با نوشته خود میخواهید منتقل کنید، بیندیشید.
چه چیزی میخواهید به مخاطب بگویید؟
سؤال اصلی که در پی پاسخ به آن هستید چیست؟
هدف اصلی مقاله شما چیست؟
میخواهید مخاطب بعد از مطالعه پست وبلاگتان چه کاری انجام دهد؟
قبل از شروع به نوشتن پست، پاسخ این سؤالات را بنویسید.
۲. یک ساختار مناسب برای پست خودتان ایجاد کنید
نوشتن پستتان را با انتخاب یک ساختار مناسب برای آن شروع کنید.
هر پست وبلاگ باید شامل بخشهای زیر باشد:
- مقدمه (که در آن موضوع معرفی میشود)؛
- بدنه اصلی (که در آن متن اصلی نوشته میشود)؛
- نتیجهگیری (که در آن مهمترین ایدهها خلاصه شده و یا نتیجهگیری کلی صورت میگیرد).
چیزی را که میخواهید در هرکدام از بخشها بنویسید، مکتوب کنید. حالا نوشتن پست اصلی را میتوانید شروع کنید.
۳. متنتان را به درستی پاراگرافبندی کنید
همه در نوشتههایشان از پاراگراف استفاده میکنند، ولی هرکسی بهدرستی از پاراگراف استفاده نمیکند. فقط به دلیل خوب دیده شدن هر جمله را در یک پاراگراف جدید ننویسید. برای شروع هر پاراگراف جدید باید یک دلیل منطقی وجود داشته باشد. هر پاراگراف باید ایده و موضوع خاص خودش را داشته باشد. از خودتان بپرسید ایده و موضوع اصلی هر پاراگراف چیست. شما باید بتوانید ایده اصلی را در یک جمله خلاصه کنید. اگر برای این کار به جملات بیشتری نیاز دارید، بنابراین باید از پاراگرافهای بیشتری استفاده کنید.
۴. از عناوین استفاده کنید
عناوین باعث شکلگیری ساختار صفحه میشود، بنابراین از آنها استفاده کنید. تیترها علاوه بر اینکه برای خوانده شدن بهتر هستند بر روی سئو نیز تأثیرگذار خواهند بود. عناوین همچنین به گوگل کمک میکنند تا موضوع اصلی یک پست طولانی را تشخیص داده و رتبه آن را بهبود دهد. اگر میخواهید به مخاطبانتان کمک کنید تا پیام پستتان را بهراحتی دریافت کنند، باید از زیرتیترها استفاده کنید تا متن راحتتر مرور شود و ساختار آن بهتر شود. سعی کنید از کلمات کلیدی در برخی زیرتیترها استفاده کنید ولی در همه آنها استفاده نکنید. استفاده از کلمات کلیدی باعث خواهد شد که مخاطبان بیشتر به مطالعه کامل پستتان ترغیب شوند.
۵. از کلمات نشاندار استفاده کنید
کلمات نشاندار کلماتی هستند که باعث میشوند تا مخاطبان متن شمارا بهراحتی اسکن کرده و ایده اصلی آن را دریافت کنند. برای مثال فرض کنید قصد فروش محصولی را دارید که سه دلیل برای خرید آن توسط مردم وجود دارد. شما باید از کلمات نشاندار مانند «دلیل اول/اولاً»، «دلیل دوم/دوما» و «دلیل آخر/نهایتاً» استفاده کنید. علاوه بر اینها کلماتی مانند «بااینحال»، «مطمئناً» و «درواقع» نیز جزو کلمات نشاندار هستند. خوانندگان بهراحتی متوجه میشوند که نتیجهگیری نهایی بعد از کلمات «درنتیجه»، «بنابراین» و «به همین دلیل» انجام میشود؛ بنابراین استفاده از این نوع کلمات باعث افزایش خوانایی متن و راحتی مخاطب خواهد شد.
۶. از دیگران بخواهید پست شما را بخوانند
قبل از انتشار پستتان از افراد دیگری بخواهید که آن را بخوانند و اگر دارای ایرادات دستوری، نگارشی یا ویرایشی است به شما بگویند تا قبل از انتشار آن را اصلاح کنید.
۷. طول پتتان را بهینه کنید
مطمئن شوید که تعداد کلمات پستتان بالای ۳۰۰ کلمه است. گوگل مقالات و نوشتههای با کلمات بیشتر را دوست دارد ولی این کار ممکن است باعث ترس مخاطب و ترک صفحه شود. طول ایدهآل پست حدود ۷۰۰ کلمه است. همچنین بهعنوان یک حساب سرانگشتی، سعی کنید تعداد تکرار عبارت مورد جستجوی خودتان را در حدود ۱ تا ۲ درصد متن قرار دهید. برای مثال در یک متن ۳۰۰ کلمهای سعی کنید عبارت مورد جستجو را ۳ تا ۶ بار تکرار کنید.
در پایان هر روز پست ها بررسی و پست های بی کیفیت حذف می گردد










