
در گزارش زیر طرز تهیه فلافل دالعدس را به شما آموزش میدهیم. در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل دالعدس آشنا کنیم.
مواد لازم:
دال عدس ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر چند حبه
پودر زیره سبز مقداری
تخم گشنیز مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از کباب اسکوتادیتا و ساندویچ چیکن رپ یونانی تا دسر بوتیکی شیک و حرفهای + تصاویر
طرز تهیه:
برای درست کردن این کوفتههای خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید.
بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا خیس بشه.
بعدش آبکش کرده و بریزید داخل غذاساز یا میکسر.
به آن سیب زمینی خام متوسط که چهارقاچ شده، پیاز، سیر، پودر زیره سبز و تخم گشنیز، نمک و فلفل تازه آسیاب شده رو اضافه کنید.
دستگاه رو روشن کنید تا مواد میکس و یکدست بشه.
زیاد نزنین که آب بندازه.
حالا توی کاسهای ریخته و بهش تخم مرغ که با چنگال هم زدید، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه.
حالا یه ساعت بذارید تو یخچال.
بعد بصورت گلولههای متوسط توی دست فرم دهید.
داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.
اول حرارت زیاد و بعد ملایم کنید تا مغزپخت بشه.
نوش جان
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل دالعدس آشنا کنیم.
مواد لازم:
دال عدس ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر چند حبه
پودر زیره سبز مقداری
تخم گشنیز مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: برای درست کردن این کوفتههای خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید. بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا خیس بشه. بعدش آبکش کرده و بریزید داخل غذاساز یا میکسر. به آن سیب زمینی خام متوسط که چهارقاچ شده، پیاز، سیر، پودر زیره سبز و تخم گشنیز، نمک و فلفل تازه آسیاب شده رو اضافه کنید. دستگاه رو روشن کنید تا مواد میکس و یکدست بشه. زیاد نزنین که آب بندازه. حالا توی کاسهای ریخته و بهش تخم مرغ که با چنگال هم زدید، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه. حالا یه ساعت بذارید تو یخچال. بعد بصورت گلولههای متوسط توی دست فرم دهید. داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید. اول حرارت زیاد و بعد ملایم کنید تا مغزپخت بشه. نوش جان
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر چند حبه
پودر زیره سبز مقداری
تخم گشنیز مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: برای درست کردن این کوفتههای خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید. بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا خیس بشه. بعدش آبکش کرده و بریزید داخل غذاساز یا میکسر. به آن سیب زمینی خام متوسط که چهارقاچ شده، پیاز، سیر، پودر زیره سبز و تخم گشنیز، نمک و فلفل تازه آسیاب شده رو اضافه کنید. دستگاه رو روشن کنید تا مواد میکس و یکدست بشه. زیاد نزنین که آب بندازه. حالا توی کاسهای ریخته و بهش تخم مرغ که با چنگال هم زدید، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه. حالا یه ساعت بذارید تو یخچال. بعد بصورت گلولههای متوسط توی دست فرم دهید. داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید. اول حرارت زیاد و بعد ملایم کنید تا مغزپخت بشه. نوش جان
تاریخ ارسال : 1399/11/23 18:57:56
پست های مشابه











