در گزارش زیر طرز تهیه اسفناج و سس هویج را به شما آموزش می‌دهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه اسفناج و سس هویج آشنا کنیم. مواد لازم: روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز (نگینی خرد شده): ۱ عدد متوسط
سیر (له شده): ۱ حبه
اسفناج پخته شده: ۵۰۰ گرم
آب: ۳ قاشق غذاخوری
پنیرخامه‌ای: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
جوز هندی: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم مواد لازم برای سس هویج:
کره: ۱ قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده): ۱ حبه
هویج (پخته شده): ۲۰۰ گرم
عصاره سبزیجات: ۳ دسی لیتر
سیب زمینی (پخته شده): ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم آفتابگردان: ۱ قاشق غذاخوری   طرز تهیه:
سیر را به همراه کره کمی تفت دهید، سپس گوشت یا مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید و تفت دهید. به ترتیب فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی ریز خرد شده، قارچ اسلایس شده و نخود فرنگی را اضافه کنید. مواد فوق را کمی تفت دهید، سپس اسپاگتی آب کش شده را اضافه کنید. شیر، خامه، تخم مرغ، ریحان، پنیر خامه ای، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد تفت داده شده بریزید. وسط مواد را در تابه صاف کنید و در آخر با پنیر رنده شده روی مواد را بپوشانید. درب تابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید. پنیر که آب شد غذای شما آماده است.
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/11/23 18:59:43

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 245
ادامه مطلب 310
ادامه مطلب 987
ادامه مطلب 238
ادامه مطلب 262
ادامه مطلب 209
ادامه مطلب 216
ادامه مطلب 216
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 203
ادامه مطلب 236