در گزارش زیر طرز تهیه دسر مخصوص پذیرایی را به شما آموزش می‌دهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر مخصوص پذیرایی آشنا کنیم. طرز تهیه: برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالب‌های قلبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده (مخلوط با آب) بریزید یا ژله رو در ظرف ساده تهیه کنید و بعد با قالب قلبی شکل اون رو قالب بزنید. در ظرفی به شکل دلخواه مقداری شیر عسل تهیه کنید و چند قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهش اضافه کنید (به نظرم برای هر لیوان شیر ۱٫۵قاشق پودر ژلاتین عالیه) البته میتونید کمی هم گلاب بهش بزنید تا خوشمزه‌تر بشه. حالا ژله‌های قلبی رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید ژله ببنده. نکته: اگر دیدید ژله‌های قلبی روی شیر نموند ابتدا ژله‌های قلبی رو کف سینی قرار بدید و یه لایه خیلی خیلی نازک شیر توش بریزید و صبر کنید ژله ببنده و بعد دوباره شیر رو تا ارتفاعی که قلب‌ها رو نپوشونه اضافه کنید البته کاملا طبیعیه ۳یا ۴تاش بره زیر شیر!)
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/11/23 19:01:48

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 244
ادامه مطلب 308
ادامه مطلب 984
ادامه مطلب 237
ادامه مطلب 261
ادامه مطلب 209
ادامه مطلب 216
ادامه مطلب 215
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 200
ادامه مطلب 234