در گزارش زیر طرز تهیه مرنگ فندقی را به شما آموزش می‌دهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه مرنگ فندقی آشنا کنیم. مواد لازم:  سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱۶۵ گرم
فندق برشته و آسیاب کرده ۱۲۰ گرم
بادام برشته و آسیاب کرده ۱۸۵ گرم
آرد ۳۵ گرم
شکلات تلخ آبکرده حدود ۱۰۰ گرم طرز تهیه: فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه سفید تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شود. حالا شکر را کم‌کم بیفزائید و مراقب باشید که شکر در سفیده تخم‌مرغ حل شود. سپس به آرامی فندق، بادام و آرد را افزوده و به کمک لیسک، در سه نوبت به سفیده تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. حالا مایه به‌دست‌آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر، بریزید و هربار اندکی از مایه را به طول ۱۰ سانتیمتر و با فاصله روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه مرنگ خنک شد، آن را با شکلات آبکرده بیارائید. یادآوری: می‌توانید مرنگ فندقی را در قالب لیدی فینگر نیز تهیه کنید.  
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1399/11/23 19:07:43

پست های مشابه
چاقی یک بیماری پیچیده و به عبارتی همان مقدار بیش از حد چربی بدن است. ادامه مطلب 170
ادامه مطلب 36
ادامه مطلب 30
برخی از اختراعات باستانی، هنوز در زندگی روزمره نقش دارند. ادامه مطلب 102
در این مطلب وب گردی، با ۱۰ مکانی که به زودی از روی کره زمین محو خواهند شد، ... ادامه مطلب 101
بیدار شدن با موبایل باعث ″افزایش نبض″ و ″ضربان قلبی″ می‌شود و باعث می‌شود تا کارایی لازم را ... ادامه مطلب 99
کمبود ویتامین سی یک بیماری جدی است و می‌تواند گاهی مرگبار باشد. ادامه مطلب 108
هفتم فروردین، روز جهانی تئاتر به عنوان روز ملی هنر‌های نمایشی در تقویم رسمی به ثبت رسیده است. ادامه مطلب 100
ادامه مطلب 78
خلاصه کتاب آیین نامه راهنمایی و رانندگی ادامه مطلب 50
پل های معلق از جمله هیجان انگیز ترین جاذبه استان اردبیل است که گردشگران و مسافران زیادی در ... ادامه مطلب 75
چه کشور‌هایی دارای چند زبان رسمی هستند؟ ادامه مطلب 63