عطر زنانه 2

طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف مواد غذایی مملو از اسید فولیک با کاهش ریسک تولد نوزاد مبتلا به نقایص قلبی مرتبط است.
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا داده‌های حدود ۶ میلیون تولد نوزاد در کانادا را بررسی کردند. این تولد‌ها مربوط به سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ بود. در سال ۱۹۹۸، غنی سازی مواد خوراکی با اسید فولیک برای تمام انواع آردها، پاستا و آرد ذرت الزامی شده بود. در طول دوره مطالعه، در مجموع ۱۱ درصد کاهش در نرخ بروز نقایص مادرزادی قلبی مشاهده شد، اگرچه کاهش در تمامی انواع نقایص قلبی موجود در هنگام تولد مشاهده نشد. محققان دریافتند بیشترین میزان کاهش (بین ۱۵ تا ۲۷ درصد) در نقایص ساختاری قلب، نظیر سوراخ در دیواره قلب یا باریک شدن شریان اصلی (آئورت) که خون را از قلب به بدن می‌رساند، مشاهده شد. طبق این یافته ها، هیچ میزان کاهشی در نقایص قلبی ناشی از ناهنجاری در تعداد کروموزوم‌های نوزاد در هنگام تولد مشاهده نشد. به گفته محققان، کمبود اسید فولیک در طول بارداری می‌تواند موجب بروز برخی مشکلات شود. این مشکلات شامل آنمی (کم خونی) و نقایص مربوط به مجرای عصبی است. زنان باید قبل از تصمیم به بارداری مصرف مکمل‌های اسید فولیک را آغاز کنند چراکه میزان کافی این ترکیب از طریق رژیم غذایی تامین نمی‌شود. کاهش نارسایی قلبی هنگام تولد با مصرف اسیدفولیک    
0 0
نویسنده : کلاکت
تاریخ ارسال : 1399/11/23 22:38:19

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 277
ادامه مطلب 333
ادامه مطلب 1020
ادامه مطلب 264
ادامه مطلب 287
ادامه مطلب 226
ادامه مطلب 238
ادامه مطلب 239
ادامه مطلب 241
ادامه مطلب 236
ادامه مطلب 219
ادامه مطلب 250