در بیماری گوارشی سلیاک، سیستم ایمنی بدن بر اثر مصرف یک پروتئین به نام گلوتن، به پرز‌های روده کوچک حمله می‌کند و باعث اختلال در جذب مواد غذایی می‌شود.
حساسیت به گلوتن غیر سلیاک یکی از مباحث چالش برانگیز محققان است و حدود ۱۳ درصد از افراد ادعا می‌کنند از این حالت رنج می‌برند. مطالعات جدید احتمال می‌دهد گلوتن مسئول این حالت نیست و فروکتان عامل اصلی مشکلات معده است. متهم ردیف اول مشکلات معده
فروکتان نوعی کربوهیدرات موجود در گندم است و محققان احتمال می‌دهند عامل اصلی مشکلات معده، در حالت غیر سلیاک، است. فروکتان همچنین در پیاز، سیر، مارچوبه و کلم نیز یافت می‌شود.
در این مطالعه که توسط یک تیم بین‌المللی صورت گرفت، ۵۹ داوطلبی که تحت رژیم غذایی فاقد گلوتن بودند؛ اما به سلیاک مبتلا نبودند، مورد بررسی قرار گرفتند. این داوطلبان به مدت هفت روز از رژیم غذایی حاوی گلوتن، فروکتان یا هیچ‌یک از آنان استفاده کردند. نتایج نشان داد رژیم غذایی حاوی فروکتان سبب بروز علایم روده تحریک‌پذیر می‌شود.
سلیاک یک بیماری گوارشی است که سبب می‌شود سیستم ایمنی بدن بر اثر مصرف یک پروتئین به نام گلوتن، به پرز‌های روده کوچک حمله کند و باعث اختلال در جذب مواد غذایی شود. گندم و جو حاوی پروتئین گلوتن هستند.
https://original/2020/01/11/637143475730293899video.mp4
0 0
نویسنده :
تاریخ ارسال : 1400/01/08 13:04:14

Captcha

پست های مشابه
ادامه مطلب 245
ادامه مطلب 310
ادامه مطلب 987
ادامه مطلب 238
ادامه مطلب 262
ادامه مطلب 209
ادامه مطلب 216
ادامه مطلب 216
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 222
ادامه مطلب 203
ادامه مطلب 236