بازی زولا


طرز تهیه سس سالسا خوشمزه و خانگی همراه با (دستور پخت)
سس سالسا یک سس تند مکزیکی می باشد که همراه با چیپس یا ترتیلا یا انواع پاستا ها سرو می شود. اولین بار در سال ۱۵۲۱ زمانی که مکزیکی ها با گوجه فرنگی آشنا شدن و آنها گوجه را با ادویه ها و فلفل تند له کردند و با انواع خوراک ها و ماهی می خوردند سرانجام در سال ۱۵۷۱ فردی به نام آلونسو دو مولینا با کمی تغییرات این سس را کشف کرد و نام آن را سس سالسا نامید اما بیش از ۳۰۰ سال طول کشید تا اولین کارخانه سس سالسا در آمریکا افتتاح شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. اما خود سس سالسا به چندین نوع تقسیم می شود مانند سالسا قرمز ، سالسا سبز ، سالسا وحشی .. و بعضی از سس سالسا با ترکیب انبه نیز تهیه می شوند. امروز در سسیلا سس سالسا قرمز تند خوشمزه و آسان را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید مواد لازم : وجه فرنگی خرد شده ۴۵۰ گرم فلفل سبز تند یا هالوپینو ۱ عدد گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه آب لیمو ترش نصف یک عدد پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه زیره ۱ ق چای خوری نمک ۱/۴ ق چای خوری سیر له شده ۱ حبه شکر یا استویا به مقدار لازم گوجه فرنگی را شسته و بالای گوجه را با چاقو یک به علاوه بزنید و در آب در حال جوش انداخته پس از ۵ دقیقه خارج کرده و با آب سرد آبکشی کرده و پوستش را جدا کنید سپس گوجه را به صورت مکعبی خرد کنید. فلفل سبز را نیز خرد کنید. پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کرده همه مواد را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و شروع به پالس کردن بکنید دقت کنید نباید زیاد پوره شود کمی از دانه های مواد داخل سس دیده شود سپس سس سالسا را در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مواد سس با هم به خوبی مزه دار شوند. به همین راحتی سس سالسا ما حاضر شد با انواع غذا ها و تردیلا میل کنید نوش جان
0 0
نویسنده : مهدی اقبالی
تاریخ ارسال : 1400/06/14 22:17:20

Captcha

ادامه مطلب 94 0 0

ادامه مطلب 19 0 0

ادامه مطلب 50 0 0

ادامه مطلب 122 0 0

ادامه مطلب 123 0 0

ادامه مطلب 100 0 0

ادامه مطلب 35 0 0

ادامه مطلب 26 0 0


پست های مشابه

ادامه مطلب 21 0 0

ادامه مطلب 13 0 0

ادامه مطلب 31 0 0

ادامه مطلب 20 0 0

ادامه مطلب 19 0 0

ادامه مطلب 33 0 0

ادامه مطلب 25 0 0

ادامه مطلب 24 0 0

ادامه مطلب 132 0 0

ادامه مطلب 22 0 0

ادامه مطلب 20 0 0

ادامه مطلب 21 0 0